MK napisał(a):(...)
(jeżdżę na ELF exellium full-tech 0W30), (...)
A wiesz Marcin, że oleje typu *W30 są zdecydowanie nie polecane w instrukcji dla naszych silników

A poza tym to wszystko prawda

MK napisał(a):(...)
(jeżdżę na ELF exellium full-tech 0W30), (...)
MK napisał(a):NIe zauważyłem, z jakiego powodu?
To dlaczego był takim fabrycznie zalany?
Mowso napisał(a):No więc torbacz zawieziony do Goleszowa do Mechanika - byłem umówiony na 6-go listopada ale niestety jak tylko zimno się robiło w nocy to rano nie chce odpalaćwięc zawiozłem do niego i niech czeka a jak się bedzie dało wczesniej zorbić to dobrze. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne - ładny warsztat, czyściutko, na podwórku stoji z 15 aut z czego 2/3 to ..... 1,5 dci ;] co mi sie spodobało jak połaziłem i popatrzyłem to w każdym aucie w środku ładnie opisane co jest aktualnie robione/zrobione itp - pełna kultura i porządek (pewnie mnie potem za tą kulturę i porządek ładnie skasują
) Pan powiedział, żeby sie uzbroić w cierpliwość i czekać na tel. więc bede dawał znać potem co i jak.
tomkangoo napisał(a):Mój Kangoo stoi teraz obok Twojego
Mowso napisał(a):tomkangoo napisał(a):Mój Kangoo stoi teraz obok Twojego
he he nice- dziś odbieram wieczorem - rano Pan zadzwonił i powiedział, że można odebrać - wyrok - 2181zł mniej-więcej tyle ile się spodziewałem
jak odbiorę to napiszę dokładnie co było robione - na razie wiem, że wszystkie wtryski
egr czyszczony, filtry itp. Napiszę dokładnie jak wrócę wieczorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości