przez Rafal czwartek, 13 stycznia 2005, 19:33
Ja tez ma na uchwycie, tylko ze na klapie z tylu. mam tez zaklucenia z tylnej wycieraczki ktora nie czesto wlaczam, wiec mi to nie przeszkadza.
Radio kosztowalo 240 pln (alan 100+) z allegro (nowka sztuka z gwarancja) no i 150 na antene. Zasieg tez ok 20km.
ALE TERAZ PRAWDZIWA BOMBA:
Wczoraj bylem w katowicach 1200km w jeden dzien i pierszy raz bylem na dalekiej trasie z CB. I jest jeszcze lepiej niz myslalem. Po prostu rewelacja, najlepiej zainwestowane pieniadze w moim zyciu. Zaczne od tego ze jak sie dowiedzialem ze np na odcinku 100km nie ma policji to zupelnie inaczej sie prowadzi, zaczalem patrzec na zagrozenia na drodze a nie w krzaki poszukujac susszarki. Ponadto to zupelnie inne wrazenie, nie jedziesz sam tylko dookola jest pelno "kolegow" ktorzy Ci pomagaja wyprzedzac, ...... i nie zasnac za kierownica (wiele razy rozesmialem sie do lez, jak tirowcy zaczeli gadac "ze otwieram peleton..." No a na koniec to znam katowice jak wlasna kieszen (hihihi) ale do terz bym z tego labiryntu nie wyjechal gdyby nie "ogolny".
powodzenia, szerokosci i bajo, koledzy
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008