Wyjazd KKP do Pragi, sierpień 2008

Informacje na temat organizacji i przebiegu spotkań Klubowiczów z różnych rejonów kraju

Re: Wyjazd KKP do Pragi, sierpień 2008

Postprzez mumin sobota, 19 lipca 2008, 19:37

Lukas kiedy Ty jedziesz do Kłodzka?? Bo coś wspomniałes że może byś pojechał wcześniej żeby zwiedzić więc jakbyś jechał wczesniej to ja z moja załogą byśmy może się spotkali i pojechali razem. A jeśli nie to proponuję jeszcze spotkanie w okolicach Gliwic dla osób jadących ze Śląska i wspólny dojazd do kłodzka.
PoZdRo MuMiN Obrazek

SILESIA Bus4Rent - Wypożyczalnia busów 9-cio osobowych

Szkolenia i doradztwo w zakresie BHP
WYPOŻYCZALNIA BUSÓW 9-CIO OSOBOWYCH
mumin
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Lucass sobota, 19 lipca 2008, 21:33

Na początek potwierdzam wyjazd 1+1. Majce aż się oczka zaświeciły, jak dziś wróciła z obozu :mrgreen:
Co do Kłodzka to myślę, że jechałbym w piątek rano. Aż tak wiele tam nie ma do zobaczenia, żeby nie można było tego obskoczyć do godziny "W" ;)
Gdybym tak z Krakowa ruszył koło 7-mej to na 10:30 z palcem w nosie zdążymy. Po drodze możemy jeszcze Wiza zawinąć. To spowoduje, że będziemy na miejscu wcześniej... :twisted:
Nie wiem kiedy wybiera się bercik70 ale co do dempseja, to z tego co zrozumiałem będzie jechał z zupełnie protiwpołożnowo naprawlienja ;) i spotkamy się w stolicy Czech ( do czech to ja mam za darmo... :mrgreen: )

Idziemy na rekord, normalnie idziemy na rekord :D :D :D

Aż mi żal wyjeżdżać, tyle się dzieje :mrgreen: .
Jakby co - jestem pod komórką
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez bogdan02 niedziela, 20 lipca 2008, 00:31

shoti napisał(a):no to my z moim skarbikiem piszemy sie na kolejną załogę. Jeśli nie zdarzy się nic nie przewidzianego ( a na razie nic nie planujemy )to będziemy z wami :mrgreen: . Nie wybaczył bym sobie jak bym nie zobaczył paru scenek typu:
-Kilkanaście kangoorów na Moście Karola
-Zdezorientowane miny celników gorączkowo sprawdzających czy gdzieś w polsce nie było włamu na jakiś parking Renault Polska
-Kolumny kangoorów na prędkości przelotowej którą Wizz okrąża od czasu do czasu jak elektron...bo dla niego było za wolno :D

Będzie ciężko na ten most wjechać :twisted: ale możecie próbować ja będę robił zdjęcia :lol:
Celnika żeby zobaczyć to teraz na granice wschodnią trzeba jechać ( najbilżej) ;) bo tak to ciężko, no zawsze na klaksonach można przez terminal przelecieć. :o
bogdan02 - Już jestem emerytem
Xsara Picasso 1,8 LPG i Xsara 1,8 LPG Też francuzy czyli nieprzewidywalne samochody
bogdan02
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Wiz niedziela, 20 lipca 2008, 09:21

Spotkanie w Gliwicach jest super pomyslem ;) Trzeba tylko ustalic godzine. Niestety ja nie bede mogl sobie pozwolic by wyjechac tak jak Lucass o 10.00, dla mnie najbardziej wykonalna godzina to 15 lub 16 (ze wskazaniem na 16). Shoti by mogl sie dolaczyc w okolicach Sierakowic. No chyba ze wyjazd jest w sobote to moze byc nawet 9 :D

Prosilbym kogos o podanie jakis dokladnych danych bo ja sie juz pogubilem, wyjazd w sobote czy w piatek. Jak wyglada temat noclegu: gdzie, za ile, i czy blisko jest sklep z piwem :P Miejsce (Klodzko to juz wiem) i godzina zbiorki.
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez lam3r niedziela, 20 lipca 2008, 11:24

To proste, link masz w moim podpisie. Jeśli czegoś jeszcze nie ma to znaczy, że jest w trakcie załatwiania.

Przy okazji, poproszę następujące osoby o podanie liczebności następujących załóg w rozbiciu na ilość potrzebnych łóżek:

rafalm1978
Lucass
bercik70
gregorgregor
totek
dempsej
bogdan02
Wiz
shoti
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
http://www.vigowroclaw.pl
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez lam3r niedziela, 20 lipca 2008, 11:33

bogdan02 napisał(a):Celnika żeby zobaczyć to teraz na granice wschodnią trzeba jechać ( najbilżej) ;) bo tak to ciężko, no zawsze na klaksonach można przez terminal przelecieć. :o

W sumie to się zastanawiałem czy właśnie na granicy nie zrobić spotkania. Wezmę ze sobą kamerę i można by zrobić filmik z przejeżdżających przez granicę Kangoorków:-)
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Wiz niedziela, 20 lipca 2008, 12:39

lam3r napisał(a):To proste, link masz w moim podpisie. Jeśli czegoś jeszcze nie ma to znaczy, że jest w trakcie załatwiania.

To ze link masz w podpisie to wiem, bo pytam w odpowiednim watku. Niemniej jednak przekopywanie sie przez 9 stron tekstu jest meczace stad moje pytanie. Zreszta wszelkie wazne informacje zmienialy sie raczej czesto (przypomina to miejscami serial wenezuelski ;) ). Mysle sobie ze odpowiedz na moje pytanie (zadane prosto i bez zlosliwych podtekstow) bedzie nie tylko mi pomocna.

lam3r napisał(a):Przy okazji, poproszę następujące osoby o podanie liczebności następujących załóg w rozbiciu na ilość potrzebnych łóżek:

Wiz

Deklaruje sumarycznie 3 osoby
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez mumin niedziela, 20 lipca 2008, 17:56

My też potwierdzamy na 100% swoją obecność w składzie 2+1.
PoZdRo MuMiN Obrazek

SILESIA Bus4Rent - Wypożyczalnia busów 9-cio osobowych

Szkolenia i doradztwo w zakresie BHP
WYPOŻYCZALNIA BUSÓW 9-CIO OSOBOWYCH
mumin
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez rafalm1978 niedziela, 20 lipca 2008, 18:15

Ja również potwierdzam przybycie 2 osób ;)
niebieski 1.2 8V RTE 2000r 282kkm LPG SEKWENCJA STAG300 -był
czerwony 2008 1,2 16V LPG - jest , a do pomocy SANDERO 2013 oraz LODGY 2017
rafalm1978
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez lam3r niedziela, 20 lipca 2008, 19:54

Wiz napisał(a):(zadane prosto i bez zlosliwych podtekstow)

Wiz, przyjacielu... ależ ja nic takiego nie sugerowałem:-) W pierwszym poście są jedyne ustalone na 100% (jeśli cokolwiek w takim wyjeździe jest na 100%) informacje. Dlatego nie musisz przekopywać się przez wszystkie posty:-)
Staram sie uzupełniać informacje na bierząco, aby uprościć dostęp do nich wszystkim klubowiczom. Mam nadzieję, że będzie to pomocne. W połączeniu z pomysłem Lucass`a zamieszczania info o zlocie w podpisie organizatora, powinno spełnić swoje zadanie... czas pokaże.
Bye
--
nie tankuję na PutOil
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Spoty multiregionalne