Problem z pompa wtryskowa

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Postprzez Yoshi wtorek, 18 grudnia 2007, 17:29

Dobre przykazania ;)

Tak a propo tego filtru to moze byc powod tego co sie teraz dzieje, czy po prostu znowu mialaby pasc od tego pompa?
Yoshi
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Lucass wtorek, 18 grudnia 2007, 17:46

Od zapchanego filtra pompa tak od razu nie padnie ale paliwka będzie brakować, zwłaszcza przy mocniej wciśniętym gazie :wink:
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez Yoshi czwartek, 20 grudnia 2007, 08:46

Zobaczymy jutro... Przejde sie i zobacze co tam panowie fachowcy wykombinowali ;)

No i sie dowiedzialem, ze niby filtr jest ok... Skoczek chyba ma problemy z charakterem :/ Za pierwszym razem pieknie chodzi na wolnych. Doda mu sie gazu to wchodzi na szybkie i jest super. Ale kiedy pusci sie gaz to zaczyna sie dlawic i juz nie da sie wejsc na szybkie :/ Zaczynam powoli miec dosyc... Teraz czeka na odwiedziny komputera :P
Yoshi
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Problem z pompa wtryskowa

Postprzez Yoshi poniedziałek, 28 lipca 2008, 19:28

Post po poście ale cóż ;) Kontynuując moją historię, a dokładnie skoczka, po dość długim czasie udało się zmobilizować kangura do jeżdżenia ;) Bilans tego co było zepsute (i nadal jest) jest spory, gdyż padnięty jest komputer i kilka sensorów. Udało mi się po jakimś czasie znaleźć fachowca, który zmienił pompę na zwykłą boshowską i kangur jak na razie jeździ. Będzie tak jeździł dopóki serwis nie dostanie auta z całkowitej kasacji a wtedy części przełoży do mojego kangura.

Pomijając przejścia, kangur w końcu na chodzie ;) No to teraz pozostało mi kupić naklejkę ;)
Yoshi
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Poprzednia strona

Powrót do Pytam