Witam
Jestem posiadaczem skoczka co prawda drugiej generacji i wiem ze nie w tym dziale to umiesciełem. ale zrobiłem to z pełna premedytacja. Gdyz auta sa pokrewne i sadze ze identyczny problem i obajwy sa zarówno w pierwszej generacji jak i drugiej tego auta ( choc moge sie mylic;-P ). A w tym dziale zdecydowanie wiecej osob sie wypowiada.
Chciałem sie troszeczke poradzić, nigdy nie mialem problemow z tym autem az tu kilka dni temu, zaczeły mi sie swiecic kontrolki. Co jakis czas zapala mi sie kontrolka "servo+airbag" pali sie przez troche po czym gasnie i znowu sie zapala i gasnie. Napewno nie jest to zalezne od temperatury, wilgoci. W zaden sposob auto nie zachowuje sie inaczej. Spadek mocy, obrotów, zwiekszone spalanie, uklad kierowniczy....... nic kompletnie nic sie w aucie nie zmieniło. Wiec gdy by nie kontrolki nawet bym nie wiedzial,
"o problemie" czy ktos z was spodkał sie z czyms takim i co moze byc przyczyna tego??
A dla utrzymania pozadku na forum na koniec przeniose caly post na własciwe miejsce.
Pozdarawiam