A ja lubię czasem w gwiazdy spojrzeć

Albo na sygnalizator nad skrzyżowaniem

TomekCh napisał(a):Masaccio napisał(a):
Czasem się trafiają mniej więcej od 500 - 700 zł.
500 - 700 zł ? za co ? Za kawałek gumowatej siaty i dwie blaszane rurki ? To ja już wolę bez albo sobie samemu coś skonstruować.
TomekCh napisał(a):Napisałem do jakiegoś kogoś, handlującego częściami do skoczków na Allegro, czy nie posiada przypadkiem w ofercie ww. części. Nie ma takiego emotikona, który mógłby wyrazić moje odczucia, a słów cisnących się na usta nie wypada cytować. Odpowiedź była taka: 800 zł netto plus przesyłka
TomekCh napisał(a):Napisałem do jakiegoś kogoś, handlującego częściami do skoczków na Allegro, czy nie posiada przypadkiem w ofercie ww. części. Nie ma takiego emotikona, który mógłby wyrazić moje odczucia, a słów cisnących się na usta nie wypada cytować. Odpowiedź była taka: 800 zł netto plus przesyłka
TomekCh napisał(a):Udało mi się znaleźć i kupić. Komplet za 325 zł z przesyłką. Pewnie wiele osób pomyśli, że zwariowałem, ale ja lubię takie gadżety, a biorąc pod uwagę ilość klamotów jakie mam w samochodzie to na pewno się przydadzą. Cena, biorąc pod uwagę to co mi oferowano poprzednio (800 pln netto + przesyłka) to czysta okazja.
ART napisał(a):To porównaj z tym:
http://www.allegro.pl/item915283959_renault_kangoo_99_07_polka_schowek.html
Podobne, lepsze, gorsze? Kupiłeś na dwie strony?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości