Witam uprzejmie!Moja "przygoda" z kangurkiem sie wlasnie skonczyla:))).Wczoraj zwolnilem sie z roboty z pewnych powodow, o ktorych nie chce tutaj pisac....Jakis tydzien temu zakupilem Lexusa is200 ale to na prywatny uzytek.Do kangoo bede mial niezapomniany sentyment:))).Zapewne bedzie mi brakowalo braku wspomagania kierownicy:)))), dziwnie jest gdy z tylu ma sie czujniki cofania i jasno z tylu przy cofaniu w nocy:)))).Nie zdarlem z kangurka z szyb jedynie takich zapezpieczen przed sloncem, ktore na przyssawkach sie trzymaja z napisami Aviomarin:)))))), otrzymalem je od mojej Pani, ktora jest farmaceutka....a kangoo jezdzilo w firmie internetowej w Gliwicach.....

))).Przyzwyczailem sie do tego kangurka:)))), mialem zamiar nawet pojechac z tym wyciekiem ze skrzyni biegow ale dobrze, ze tego nie zrobilem, bo i tak nie zostaloby to zauwazone ani docenione przynajmniej przez proste "dziekuje"......., juz nie mowie o zwrocie kasy......
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Bardzo dziekuje za okazana pomoc.Bezcenna.

Bylo mi milo pisac tutaj, gdyz nie zostalem bez odpowiedzi.Bardzo wszystkim dziekuje.
Ps. Ten post moze troche nie w temacie ale uwazalem za sluszne go napisac, zwlaszcza, ze mam teraz wiecej czasu i nie pracuje juz dziennie przez 12-14 godzin.......