pivaria napisał(a):Moją propozycję znacie: okolice jeziora Miedwie k/Szczecina.
Jeśli ma być tam i ja mam to ciągnąć to niech decyduje jakaś Starszyzna, Sanchedryn czy tez Zarząd Glowny.
Byle szybko bo czas leci...
Nie próbuje wypowiadać się jako Zarząd Główny, tym bardziej jako Sanchedryn lecz wyłącznie jako starszyzna
w dosłownym znaczeniu tego słowa !
To świetnie, że propozycja zlotu nie jest tylko jedna

Jeżeli będziecie w stanie przy pomocy budżetu ok. 100zł/osob.( średnio dla 15 załóg, tj. 35-40 osób) zorganizować pierwszego wieczoru miejsce na wspólnego grilla, drugiego wieczoru zapewnić poczęstunek, może upominki czy nagrody, i z tej samej puli organizować konkursy - to właśnie o to chodzi.
Zakwaterowanie, jak pisano wcześniej, najlepiej aby miało opcję tańszą - np. możliwość rozbicia namiotu.
Wyżywienie, to oczywiste.
Termin - początek czerwca.
Bliskość obiektów ; kwatera - jadalnia - zabawa - parkingi (opłaty) , to wszystko ma znaczenie.
Trzeba pamiętać, o rodzinnym charakterze całości.
Jeżeli jesteście w stanie uwzględniając powyższe podjąć się organizacji, to super.
Proponuję wyznaczyć niezbyt odległy termin, np. tydzień lub dwa, do którego potencjalni organizatorzy podadzą jak najwięcej informacji o proponowanym zlocie (zebranych w jednym poście). Im więcej będzie informacji, tym łatwiej i szybciej jest podjąć decyzję.
Proszę nie zniechęcajcie się pytaniami i wątpliwościami klubowiczów, niech nikt nie czuje się przegrany, bo w 2011 też będzie zlot.