Czekam jeszcze do przyszłego tygodnia na pytania i sugestie . Jeśli wyjdzie na to ze to będzie tu: http://www.efka-wiele.pl/camping_start.html to będę dalej rozmawiał i wtedy będzie więcej info. Chyba że są inne propozycje. przecież nie musi być właśnie tam. Tym bardziej że nie podejmuję si ę organizacji. Może ewentualny organizator ma inny pomysł.
żółte 1,5 dCi ALIZE 2003r ,ALBRECH 6890+ALAN 9+densei EC2002 Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.
Jeżeli chodzi o lokalizację, to link nr 3 odpada - każdy ma daleko. Najlepsze linki numer 2 i 4 ze wskazaniem na 2. Żeby sprawdzić nr 2 salfredo ma chyba najbliżej.
Jutro mogę tam podzwonić i dowiedzieć się więcej o kosztach itp przy tego typu zlotach. Zgadzam się z Markiem że 3. Bieszczady są najdalej i też jestem za czym zlokalizowanym bardziej centralnie. Jutro napisze więcej szczegółów i można zrobić głosowanie.
Osobiście jest mi wszystko jedno gdzie się odbędzie . Na zlot i tak będę jechał z Lubelskiego i cały kraj mam do przejechania , więc wszędzie mam po drodze. Między innymi dlatego nie biorę się za organizację , po prostu jest to nie wykonalne . Głosowanie jak najbardziej. Trzeba tylko określić się dokładnie do kiedy musimy podjąć decyzję . Żeby nie trwało to do czerwca
żółte 1,5 dCi ALIZE 2003r ,ALBRECH 6890+ALAN 9+densei EC2002 Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.