PÓŁOSIE I KRZYŻAK

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

PÓŁOSIE I KRZYŻAK

Postprzez Pemo środa, 23 czerwca 2010, 21:01

Witam jestem nowym własćicielem kangurka. wlasnie przywiozlem sobie kangurka z francji rok 2001 19dti 150 000 przebiegu sprawdzonego w renault. teraz mam pytanko mok kangurek jest po kolizji podczas uderzenia urqwala sie lapa silnika gorna tzn lekko pekla poduszke i lape mam nowa od kango 1,5 dci w sklepie mowili mi ze pasuje i mam nadziej ze tak bedzie bo przypominam mam silnik dti a teraz mam problem z krzyzakiem przegubu wewnetrznego na prawej półosi zgubil on 2 rolki i trzeba go wymienic nie wiem gdzie go dostac a ceny calych polosi sa dosyc drogie a czeka mnie jeszcze malowanie i kupno paru gracikow zeby naprawic kangurka
i teraz najwazniejsze putania

1) czy krzyżak od 1,5 dci bedzie taki sam do 19dti bo malo jest połosci do 19 dti prawie same 15dci nie mowiac o benzynie
2) czy krzyżak z lewj półosi bedzie pasowal na prawa półoś?

z góry dziekuje za odpowiedz czekam na wasze podpowiedzi i sugestie poniewaz szybko chce naprawic kangurka a nie chce kupowac krzyzaka ktory nie bedzsie mi potrzebny

Używanie interpunkcji i wielkich liter nie jest u nas karalne. Pisanie zgodnie z zasadami ortografii również.
Działania przeciwne - bywają :evil: (admin/mod)
Pemo
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: PÓŁOSIE I KRZ?YŻAK

Postprzez hubal czwartek, 24 czerwca 2010, 08:32

chyba chodzi ci o przegub ?
hubal
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: PÓŁOSIE I KRZ?YŻAK

Postprzez Pemo czwartek, 24 czerwca 2010, 10:04

nom i co bedzie pasowal od 15dci?