ties napisał(a):Cześć,
Uff już posprawdzane. Branio miał rację - słaby akumulator niestety kangury z akumulatorem 36Ah w mieście to totalna pomyłkamuszę zmienić na większy.
![]()
ties
Mam niewiele większy bo 40Ah i działa.
ties napisał(a):Cześć,
Uff już posprawdzane. Branio miał rację - słaby akumulator niestety kangury z akumulatorem 36Ah w mieście to totalna pomyłkamuszę zmienić na większy.
![]()
ties
PanKot napisał(a):Mam niewiele większy bo 40Ah i działa.
zuwik napisał(a):Ties a prąd ładowania sprawdziłeś?
zuwik napisał(a):Zabrzmi może głupio, ale powinno być w standardowej instrukcji obsługi
ties napisał(a):Witam,
a może z tą kontrolką ....... słuchajcie, to problem słabego jakościowo paliwa, bo od pewnego czasu tankuję na stacji przy Auchanie ze względów finansowychPrzypominam że usterka z kontrolki znika po przegazowaniu auta wię może na tej stacji to mają syf w zbiornikach. Sprawdzę tankując na BP i napiszę czy są jakieś zmiany.
![]()
ties
iruloid napisał(a):ties obawiam się że poruszyłeś coś(przy sprawdzaniu) co powodowało tą usterkę.Na pewno nie jest to wina akumulatora ani też złego jakościowo paliwa.Ja ze swoją usterką jeszcze się nie uporałem ale też nie podszedłem do niej na poważnie.Akumulator mam 60 Ah a palifffko tankuję gdzie popadnie nie mniej jednak nie tankuję na małych stacyjkach więc uważam że jego jakość jest dobra.Skłaniał bym się w stronę sugesti PanaKota o zabrudzonych stykach wybróbuję to dam znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości