agasti napisał(a):ja wiem ,że teraz możecie mnie posądzić ,że wszystko do masy się sprowadza ale przed moimi problemami z silnikiem itd... też mi tak wskazówki zasypiały, nagle w czasie jazdy wszystko spadało na zero
a do masy pan się dostawał na leżąco od strony kierowcy tak na mój gust pod akumulatorem
przez agasti So wrz 01, 2007 10:37 pm
ja wiem ,że teraz możecie mnie posądzić ,że wszystko do masy się sprowadza ale przed moimi problemami z silnikiem itd... też mi tak wskazówki zasypiały, nagle w czasie jazdy wszystko spadało na zero
a do masy pan się dostawał na leżąco od strony kierowcy tak na mój gust pod akumulatorem
Lepiej późno niż wcaledominik napisał(a):Śr lut 25, 2009 8:50 am dokładnie pod lewym przednim nadkolem jest przewód masowy przykręcony
Lucass napisał(a):przez agasti So wrz 01, 2007 10:37 pm
ja wiem ,że teraz możecie mnie posądzić ,że wszystko do masy się sprowadza ale przed moimi problemami z silnikiem itd... też mi tak wskazówki zasypiały, nagle w czasie jazdy wszystko spadało na zero
a do masy pan się dostawał na leżąco od strony kierowcy tak na mój gust pod akumulatoremLepiej późno niż wcaledominik napisał(a):Śr lut 25, 2009 8:50 am dokładnie pod lewym przednim nadkolem jest przewód masowy przykręcony![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości