Uwaga na firmę Kangoor Bydgoszcz - przeczytaj przed kupnem

Re: Uwaga na firmę Kangoor Bydgoszcz - przeczytaj przed kupnem

Postprzez lansat poniedziałek, 14 grudnia 2009, 23:47

Witam

No i przyszedł czas na rozrusznik :( w aucie które Pan Grzegorz tak zachwalał - zbieg okoliczności czy tez auta po poczcie niemieckiej z tak niewielkim przebiegiem mają taką skłonność do psucia a może po-prostu pech - no nie znęcajmy się już tak odrazu nad właścicielem firmy Kangoor . Rozrusznik , rzecz eksploatacyjna -ma prawo się zepsuć -koniec ,kropka ...........No chyba ,że :

1 według papierów auto trafiło do polski na przełomie sierpnia /września 2008 , wyrejestrowane w Kolbenz to bardzo daleko od Polski , środkowe Niemcy niedleko stamtąd do Kolonii

2 Na rozruszniku jest nalepka ,ze naprawiano w Polsce w styczniu 2007-zastanawiam się czy się opłaca takiej firmie jak Poczta wysyłać rozruszniki do naprawy do innego kraju .Wygląda mi to na kolejny przekręt sławnej firmy z Bydgoszczy ,Warszawy ,Olsztyna czy gdziekolwiek ona się mieści

CIekawie czego się jeszcze dowiem o tym aucie ---- :geek:

szkoda ,że nie da się czasu cofnąć to bym se coś porządnego wybrał.Eh .....
A tak przyjdzie mi się mordować z tym ........

Pozdrawim

Marcin
lansat
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez skarb wtorek, 15 grudnia 2009, 15:13

No to złóż doniesienie o popełnieniu przestępstwa do prokuratury.

Napisz wszystkie swoje podejrzenia i opisz to w piśmie.

Najwyżej umorzą, ale co Pana poprzesłuchują to jego.

Jak dla mnie w grę wchodzi fałszowanie dokumentów i prawdopodobnie zaniżanie wartości importowanych aut.

Co Ci szkodzi.

Pozdro
2008 Kangoo II Privielege 1.5 dci 105 km - wszystkomający z cennika z wyjątkiem dachu szklanego.
2004 Kangoo I Helios 1.5 dci - 102 km
skarb
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez lansat wtorek, 15 grudnia 2009, 22:10

Witam
Dzięki Ci jeszcze raz Skarb za zainteresowanie i podpowiedź .Może to będzie rozwiązanie by nauczyć ich porządku i uczciwości .Musiałbym tylko skonsultować z kimś obeznanym w prawie jak dokładnie to zrobić , co złożyć no i gdzie .Pewnie byłby to Olsztyn ,bo tam jest biuro "zarządu" ,który złożony jest z dwóch osób -JA czyli Grzegorz M. i Szwagier :lol: Nie wiem jakie mam szanse na to by pociągnąć ich do odpowiedzialności .Wydaje mi się ,ze jest tu jakiś kosmiczny przekręt .Bynajmniej w Polsce poczta naprawia auta w serwisie Renault więc w dużo bogatszym kraju jakim sa Niemcy pewnie też ,powinno więc się udać znaleźć ślad w naprawach w statystyce serwisu .
trochę to dziwne by auto ,które ich zdaniem miało niski przebieg jest więcej czasu w naprawie niż się nim jeździ ,ech ,zebym wkońcu znalazł kogos ,kto wyleczy to auto z wszelkich przypadłości ......

Pozdrawiam

Marcin
lansat
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Rafal1504 środa, 16 grudnia 2009, 07:12

Rozrusznik być może został podmieniony na miejscu (stary może był uszkodzony lub komuś potrzebny :D )
Pozdrawiam Rafał
Obrazek

1,5 dCi Oasis 70 KM 2007 Klima, hak, radio CB
Rafal1504
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez czART sobota, 19 grudnia 2009, 10:24

No to niech i ja przyponę w tym miejscu (dla zmotywowania ruchów oskarżeniowych), że: firma Kangoor z Bydgoszczy mająca adres internetowy http://www.kangoor.pl znajdująca się na ulicy Moniuszki 12 w Bydgoszczy, a posiadająca filie w Warszawa ul. Łomianki Trasa Gdańska nr 7, której właścicielem jest Pan Grzegorz Markunas, posiadający email sprzedaz@kangoor.pl, a która to firma współpracuje bądź współpracowała z firmą MATEO Z Bydgoszczy znajdzie się na pierwszym miejscu GOOGLA za to, że lekceważy swoich klientów, firma Kangoor z Bydgoszczy mająca adres internetowy http://www.kangoor.pl znajdująca się na ulicy Moniuszki 12 w Bydgoszczy, a posiadająca filie w Warszawa ul. Łomianki Trasa Gdańska nr 7, której właścicielem jest Pan Grzegorz Markunas, posiadający email sprzedaz@kangoor.pl, a która to firma współpracuje bądź współpracowała z firmą MATEO Z Bydgoszczy na to zasługuje!!!!!!!!!!!!! by wszyscy wiedzieli jak wygląda sprzedaż w ich wydaniu

DLA CHĘTNYCH PROMOCJA :Firma Kangoor dorzuca nowe atrakcje :

FOTELE TYLNIE 2 X SKŁADANE - paka w Renault Kangoo ma 3 m3; po złożeniu foteli paka zachowuje kubaturę 2,8 m3 !!! -ni jak tego nie rozumiem - świetny "chłyt marketindody"

GWARANCJA 1/2 ROKU - na silnik, turbinę i skrzynię biegów
Następna wymiana rozrządu za 70 tyś.km(w wysmienitym serwisie Mateo-lub jakkolwiek on się zwie -specjalność zakładu pasek w odwrotnym kierunku i po co wymieniac napinacze -dlatego tak piszczy ,że auto stało na powietrzu i paski sa wilgotne!!!!-opinia mechanika serwisu)
Następna wymiana oleju po 15 tyś km, Wymienione filtry i płyny. Samochód jeździ na nowym oleju ELF 15W/40 ( jeden z najlepszych półsyntetyków )-Ja przy odbiorze usłyszałem ,ze wszystko zmienione i płyny i oleje -dziwnym tarfem filtr zardzewiały -no cóz samochód stał na zewnątrz -pewnie zardzewiał a ten najlepszy półsyntetyk miał kolor oleju który conajmnie ponad 20000 nie był zmieniany po przyjeżdzie zlałem ten nowy olej to proszę mi wierzyć ,że koszmar mimo rozgrzanego silnika wylatywało coś takiego gęstego nieokreślonego jakby smoła -nowy półsyntetyk ma inny kolor
W razie usterki auto odbieramy gratis do naprawy, z miast Warszawa/Bydgoszcz/Olsztyn -HA HA HA właściciel nie miał na tyle odwagi by zapytac się ile mnie naprawa kosztowała , bo po co sobie głowe zawracać autem ,za które już wziąłem kase a klient ,który kupił jest upierdliwy i wszyscy sa upierdliwi a Ci z KKP to nawet bardzo ......

Ten mały przebieg jest w pełni udokumentowany, corocznymi pieczątkami z autoryzowanej stacji diagnostycznej Renault. Na życzenie kupującego można dostac potwierdzenie, w każdym serwisie Renault.

I PAMIĘTAJCIE HASŁO tej firmy: "Samochód z pewnej ręki. Nasza zasada - byle do bramy jak już wyjedziesz mamy cię z głowy i niech się dzieje co chce - to już nie nasz problem"

Polecam Gorrrąco
czART :evil:
BYŁO:
Zielony(?) Kaleido - ofcorz 1.2 (75KM) :D 2004r. :D Oklejony jakoś od 10.2009r.
JEST:
...........................................................................................................................................
Jak komuś nie przywalisz to Ci wejdzie na głowę... Obrazek
czART
KangooczART
KangooczART

Postprzez Downunder piątek, 25 grudnia 2009, 15:48

Możesz też napisać do jakiej tv , jest teraz tyle programów interwencyjnych , że można by kogoś o tym poinformować :?:
Renault Kangoo 1.2 RNA 2000r 8V D7F 60KM żółty dziewczynka

Down under

Obrazek
Downunder
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez avi01 poniedziałek, 28 grudnia 2009, 17:16

w tvn turbo jest taka audycja o nierzetelnych firmach.
na pewno sie tym zainteresują!!!
Tomasz
Kangooo 1,9dTi RXE '01 srebrny

avi01
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Marek_Bielsko poniedziałek, 28 grudnia 2009, 17:21

avi01 napisał(a):w tvn turbo jest taka audycja o nierzetelnych firmach.

Nazywa się "Turbo kamera"
Marek_Bielsko
Antykangoorowicz
Antykangoorowicz

Postprzez czART sobota, 2 stycznia 2010, 11:34

3mamy kciuki za powodzenie - dziwię się lansat, że nie zrobiłeś tego co sugruje Skarb od razu. Może jestem cholerykiem, ale ja tak właśnie bym zrobił.

I jeszcze rzuciłbym na NICH klątwę

Na NICH czyli na: firmę Kangoor z Bydgoszczy mającą adres internetowy http://www.kangoor.pl znajdującą się na ulicy Moniuszki 12 w Bydgoszczy, a posiadającą filie w Warszawa ul. Łomianki Trasa Gdańska nr 7, której właścicielem jest Pan Grzegorz Markunas, posiadający email sprzedaz@kangoor.pl, a która to firma współpracuje bądź współpracowała z firmą MATEO Z Bydgoszczy znajdzie się na pierwszym miejscu GOOGLA za to, że lekceważy swoich klientów, firma Kangoor z Bydgoszczy mająca adres internetowy http://www.kangoor.pl znajdująca się na ulicy Moniuszki 12 w Bydgoszczy, a posiadająca filie w Warszawa ul. Łomianki Trasa Gdańska nr 7, której właścicielem jest Pan Grzegorz Markunas, posiadający email sprzedaz@kangoor.pl, a która to firma współpracuje bądź współpracowała z firmą MATEO Z Bydgoszczy.
Przypominam, że pośrednim celem TEGO wątku jest pozycjonowanie właściwej informacji o FIRMIE KANGOOR w wyszukiwarkach - także Panowie w swoich postach wpisujcie dane FIRMY Kangoor :D
Można kopiować :D

czART :twisted:
BYŁO:
Zielony(?) Kaleido - ofcorz 1.2 (75KM) :D 2004r. :D Oklejony jakoś od 10.2009r.
JEST:
...........................................................................................................................................
Jak komuś nie przywalisz to Ci wejdzie na głowę... Obrazek
czART
KangooczART
KangooczART

Postprzez lansat sobota, 9 stycznia 2010, 20:43

Witam

Nie mam ostatnio zbyt duzo czasu na siedzenie na forach ze względu na natłok pracy ale zalogowałem się na :

[/url]http://www.francuskie.pl/forum/[/url] a tam wiadomości z zeszłego roku od pana o którym już tu słyszeliśmy

Od: acronis
Do: lansat
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 9:02 am
Temat: Opinie Kangoor
Witam.
Jak sprawa z samochodami w Kangoor ? Udało się od nich coś wywalczyć, skoro to była ich wina? Podobno ten pracownik z Bydgoszczy robił takie numery. Byłem tam drugi raz, już on nie pracuje, jest inny gość i udało mi się kupić dobre auta. Myślę, że właściciel zauważył co się dzieje i w końcu wywalił tego gościa. Dobrze zrobił.

Byłem także w firmie Elantel, ale tam mają drogie auta i dużo przebiegu.

Pozdrawiam

Marcin
lansat
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kujawsko-pomorskie