No to niech i ja przyponę w tym miejscu (dla zmotywowania ruchów oskarżeniowych), że: firma
Kangoor z Bydgoszczy mająca adres internetowy
http://www.kangoor.pl znajdująca się na ulicy Moniuszki 12 w Bydgoszczy, a
posiadająca filie w Warszawa ul. Łomianki Trasa Gdańska nr 7, której właścicielem jest Pan
Grzegorz Markunas, posiadający email
sprzedaz@kangoor.pl, a która to firma współpracuje bądź współpracowała z firmą MATEO Z Bydgoszczy
znajdzie się na pierwszym miejscu GOOGLA za to, że lekceważy swoich klientów, firma Kangoor z Bydgoszczy mająca adres internetowy
http://www.kangoor.pl znajdująca się na ulicy Moniuszki 12 w Bydgoszczy, a posiadająca filie w Warszawa ul. Łomianki Trasa Gdańska nr 7, której właścicielem jest Pan Grzegorz Markunas, posiadający email
sprzedaz@kangoor.pl, a która to firma współpracuje bądź współpracowała z firmą MATEO Z Bydgoszczy
na to zasługuje!!!!!!!!!!!!! by wszyscy wiedzieli jak wygląda sprzedaż w ich wydaniuDLA CHĘTNYCH PROMOCJA :Firma Kangoor dorzuca nowe atrakcje :
FOTELE TYLNIE 2 X SKŁADANE - paka w Renault Kangoo ma 3 m3; po złożeniu foteli paka zachowuje kubaturę 2,8 m3 !!! -ni jak tego nie rozumiem - świetny
"chłyt marketindody"GWARANCJA 1/2 ROKU - na silnik, turbinę i skrzynię biegów
Następna wymiana rozrządu za 70 tyś.km(w wysmienitym serwisie Mateo-lub jakkolwiek on się zwie -specjalność zakładu pasek w odwrotnym kierunku i po co wymieniac napinacze -dlatego tak piszczy ,że auto stało na powietrzu i paski sa wilgotne!!!!-opinia mechanika serwisu)
Następna wymiana oleju po 15 tyś km, Wymienione filtry i płyny. Samochód jeździ na nowym oleju ELF 15W/40 ( jeden z najlepszych półsyntetyków )-Ja przy odbiorze usłyszałem ,ze wszystko zmienione i płyny i oleje -dziwnym tarfem filtr zardzewiały -no cóz samochód stał na zewnątrz -pewnie zardzewiał a ten najlepszy półsyntetyk miał kolor oleju który conajmnie ponad 20000 nie był zmieniany po przyjeżdzie zlałem ten nowy olej to proszę mi wierzyć ,że koszmar mimo rozgrzanego silnika wylatywało coś takiego gęstego nieokreślonego jakby smoła -nowy półsyntetyk ma inny kolor
W razie usterki auto odbieramy gratis do naprawy, z miast Warszawa/Bydgoszcz/Olsztyn -HA HA HA właściciel nie miał na tyle odwagi by zapytac się ile mnie naprawa kosztowała , bo po co sobie głowe zawracać autem ,za które już wziąłem kase a klient ,który kupił jest upierdliwy i wszyscy sa upierdliwi a Ci z KKP to nawet bardzo ......
Ten mały przebieg jest w pełni udokumentowany, corocznymi pieczątkami z autoryzowanej stacji diagnostycznej Renault. Na życzenie kupującego można dostac potwierdzenie, w każdym serwisie Renault.
I PAMIĘTAJCIE HASŁO tej firmy:
"Samochód z pewnej ręki. Nasza zasada - byle do bramy jak już wyjedziesz mamy cię z głowy i niech się dzieje co chce - to już nie nasz problem"Polecam Gorrrąco
czART