Marek_Bielsko napisał(a):od nudnej deski rozdzielczej jak w każdym "aucie dla ludu".
Bullitt napisał(a):Ma zapewne normalne nogiTTTM (Torbacz znaczy
) Niedogodność ta występowała we wszystkich Kangoo jakimi jeździłem. Dzisiaj tez zmarzła mi lewa noga
Ogromną wadą jest tez brak dystrybucji ciepłego powietrza do tyłu - wiedza o tym podróżujący z dziećmi.
Lucass napisał(a):Mnie też nigdy nie marzły, choć przyznam, że zimą to zdarza mi się w dalszą trasę jeździć w skarpetkach
Marek_Bielsko napisał(a):1. Albo masz cos popsute, albo źle sobie wyregulowałeś grzanie...
U mnie grzeje całiem dobrze i równomiernie. A nawiewu z lewej na dole nie ma. (mówimy o lewej od kierowcy)
2. A masz głośniki?
Kangury to auta, które sie kocha albo nienawidzi. Często nienawidzą je ci od VW. Powiem jedynie, że Caddy jest dużo droższy i bardziej niebezpieczny, można łatwo zasnąć za kierownicąod nudnej deski rozdzielczej jak w każdym "aucie dla ludu".
mkzibi napisał(a):Jak na 2.5 roku i 64 tyś. przebiegu to coś ten kangurek przesadza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości